En smakresa genom Spanien och Italien.

"Vår hemmaprovning med Sabina och Winely.eu kan inte beskrivas som något annat än en väldigt lyckad provning. Temat för kvällen var en smakresa genom Spanien och Italien och Sabina utmanade oss genom att ställa en del, kanske förutfattade, meningar på prov - vilket också gav oss många nya kunskaper och vilja att lära oss mer. Sabinas gedigna kunskaper om druvan, distrikten och vinmakarna, tillsammans med hennes öppna sinne gjorde att den här smakresan upplevdes som otroligt professionell men med mycket personlig touch.

Extra kul att Sabina lyfte fram ett par unga, kvinnliga vinmakare under provningen, ett till sätt att ställa förutfattade meningar på prov. Valet av tilltugg till vinerna var inte bara tilltalande för ögat och gommen utan lyfte också vinerna till oanade höjder.

Jag kan verkligen rekommendera Sabina och Winely.eu, vi kommer garanterat mötas igen på nya provningar. Tack!"

Emma Gregorsson @tastebyemma

Digital provning Vin & Vänner.

"Vi tyckte alla att klippen var snyggt filmade, tydliga och med bra fakta som passade vår nivå. Det var också väldigt uppskattat med quizen för varje avsnitt, vi blev riktigt taggade på att få alla rätt. Vi körde dem tillsammans och kom överens om vilka svar vi skulle välja. Som avslutning så måste jag säga att det är ett toppenupplägg! Tänk så mycket man kan få lära sig om viner och saker runt om, utan att egentligen göra någon uppoffring själv, och i dessa tider med social distansering är det ju förträffligt.

Jag och fler med mig kommer återkomma och testa fler kurser."

Linda Eliasson

Temaproving Drömmen om Toscana.

"Vår tänkta vinresa blev inställd pga Covid. Men jag nöjde mig inte med "inställt" utan ville hitta nåt liknande i Sverige. Jag hörde efter med vår researrangör om de hade några kontakter där vi kunde få njuta av italiensk mat och vin runt Göteborgstrakten. Kom på så sätt i kontakt med Sabina Eriksson och WINELY. Vi fick uppleva en härlig kväll med italienska delikatesser och en superproffsig vinprovning med viner från området vi skulle ha besökt i Italien.

Sabina gav oss en oförglömlig kväll i fantastisk miljö, ett minne för livet!"

Lena Klingvall

WINELY ACADEMY - när du vill fördjupa dig!

"Tusen tack för roliga och givande åtta veckor tillsammans med dig. Jag och min man har verkligen fått smaka nya typer av vin med fina exempel på mat som passar vinet. Vi har även fått många bra tips om hur vi ska vandra vidare på vår mat- & vinresa. Härligt också att vi fått ta del av dina fina, intressanta och lärorika filmer.

Ett ynnest att få prata vin med ett proffs helt enkelt. Tusen tack igen och allt gott!"

Lotta Skyrbrigg Nordin

Har du (eller vet du någon som har) en eller flera frågor om vin? En smakrik idé eller ett pikant projekt inom vin, mat, resor och upplevelser!


Hör gärna av dig till [email protected] - eller tipsa någon du vet gillar samarbeten.

Ett urval av företag som har anlitat WINELY.

WARNER Music Sweden AB

Ernst & Young, Stockholm

Ericsson Management Consulting

Italienska vingårdar

INDEA AB

SWECO

STIBA AB

AVEGA GROUP

AVENTI EVENTBYRÅ